Dacă doriți să investiți în acest complex rezidențial atunci ați ales foarte bine. Puteți avea un randament bun al investiției.

Cei care doresc să facă plasamente financiare beneficiază de o reducere de 10% față de prețul de listă.

Diferența între un investitor și un cumpărător este dată de faptul că investitorul va plăti clădirea pe măsură ce ea este construită, în timp ce un cumpărător clasic plătește doar o mică rezervare și restul de preț la final.

Investitorul câștigă de două ori: o dată datorită prețului redus, în a doua situație deoarece prețul clădirilor va crește pe măsură ce complexul rezidențial avansează.

Din experiența noastră variația de preț între prima și ultima casă vândută va depăși 25%.

Acest lucru fără a avea toate problemele specifice investițiilor precum achiziția terenului, proiectarea, autorizarea, recepția, edificarea și întabularea.

Toate acestea sunt în responsabilitatea dezvoltatorului, o echipă de 20 de ingineri și arhitecți ce au reușit până acum să ofere la cheie peste 300 de locuințe.

Oferta pentru investitori este limitată doar la 25% din numărul de unități locative și perioada de timp în care oferta este valabila este limitată.

Există și a doua variantă de a investi în acest proiect iar dezvoltatorul garantează o marjă a investiției de 30%. În acest caz toată responsabilitatea revine dezvoltatorului urmând ca la finalul proiectului investitorul să obțină un profit garantat de 30%.