Green Place este un cartier rezidențial ce urmează a se construi în comuna Tunari, localitatea Dimieni, adică în zona situată la Nord de București, începând cu primăvara lui 2023. Durata de execuție a complexului este estimată la 3 ani, primele predări de imobile se vor face în anul 2024.

Cartierul Green Place are acces direct, facil, din șoseaua București-Pipera-Tunari-Dimieni, la intrarea în Dimieni.

Complexul va cuprinde 40 de locuințe individuale parter, fiecare casă situată pe o parcelă cu suprafața de aproximativ 337 de metri pătrați.

Casele din Green Place sunt formate din living și bucătărie(spațiu deschis), trei dormitoare din care unul este matrimonial(cu baie proprie) și o baie care deservește spațiul comun.

Suprafața construită a caselor este de 119 metri pătrați.

Locuințele din Green Place sunt realizate în sistem clasic cu fundație și structură din beton armat, zidărie din cărămidă, termosistem cu polistiren de 10cm pe fatadă și 25cm de termoizolație la pod.

Tâmplăria exterioară este din PVC termoizolantă iar Tâmplăria interioară este din PFL.

Instalațiile de încălzire se realizează prin șape, casa având centrală termică proprie. Instalațiile electrice sunt realizate cu cabluri din Cupru.

Pe interiorul pereților se va aplica tencuială pe bază de ciment, glet și var, sau faianță în mediile umede.

Pe pardoseală se aplică șape, peste care se montează parchet sau gresie, după caz. Finisajele, gresie, faianță sau parchet se pot alege de către cumpărător în limita unui preț maxim stabilit și cu livrare pe șantier.

Cartierul prezintă avantajul major că în interior are o clădire de servicii.