Cartierul Green Place este amplasat la intrarea în localitatea Dimieni – Tunari, cu acces direct din șoseaua București-Pipera-Tunari-Dimieni.

Comuna Tunari este situată la Nord de București, fiind învecinată cu Otopeni, Pipera, Balotești, Sectorul 1 și Ștefănești.

Zona oferă acces facil către București, Otopeni, DN1, șoseaua de centură, autostrada București-Ploiești.

În localitatea se află trei supermaketuri: Penny, Lidl și MegaImage. Pentru unele persoane, un supermarket este foarte important, deoarece le oferă o varietate mare de alimente și produse de consum, la prețuri accesibile. Aceste persoane pot depinde de supermarket pentru a-și procura alimentele necesare zilnic, pentru a cumpăra provizii pentru o perioadă mai lungă sau pentru a găsi produse speciale sau de sezon.

Zona Tunari beneficiază de școală, grădiniță, sală de sport, parc verde și parc de joacă pentru copii.

Există mijloace de transport în comun care asigură legătură cu stația de metrou Pipera. Stația de autobuz se află în imediata apropiere a complexului(100m). Mijloacele de transport în comun reprezintă o soluție practică și ecologică pentru deplasarea persoanelor în orașe sau între diferite localități, oferind un mijloc eficient și accesibil de transport, reducând astfel traficul, poluarea și contribuind la îmbunătățirea calității vieții în zonele urbane.

Zona este una nouă, vecinii sunt de calitate, educație. O zonă rezidențială nouă poate oferi oportunități de locuințe moderne și confortabile, cu facilități și infrastructură de ultimă generație, cum ar fi parcuri, zone verzi, piste de biciclete și trotuare largi. De asemenea, o zonă rezidențială nouă poate avea o comunitate proaspăt formată, cu vecini noi, dar și cu potențialul de a dezvolta noi servicii și afaceri în zonă, precum magazine, școli, centre de sănătate sau de agrement.

În interiorul cartierului se amenajează un loc de joacă pentru copii și se va construi la intrare o clădire de servicii ce cuprinde spații de închiriat în regim hotelier, magazin, grădiniță și sală de fitness. Practic cumpărătorii vor avea tot ceea ce au nevoie în interiorul complexului.

Un loc de joacă poate fi foarte important pentru dezvoltarea fizică, emoțională și socială a copiilor, oferindu-le oportunități de a se juca în siguranță, de a-și dezvolta abilitățile motorii și de a socializa cu alți copii. De asemenea, un loc de joacă poate fi un punct de întâlnire pentru comunitate, contribuind la dezvoltarea unui sentiment de apartenență și coeziune socială în rândul locuitorilor din zona respectivă.

În zonă se află complexul comercial Balotești , complexul comercial Pipera și complexul comercial Băneasa.