Green Place reprezintă un complex rezidențial cu 40 de locuințe, case parter.

Locuința a fost proiectată pentru a putea răspunde unei familii cu 2-3 copiii, astfel încât să ofere spațiile necesare traiului dar într-un echilibru față de prețul de achiziție.

Toate locuințele sunt identice, finisajele interioare se pot personaliza la dorința beneficiarilor.

Casa are un living legat de bucătărie, spații deschise. Casa are trei dormitoare, din care unul este matrimonial, adică are baie proprie, spațiu intim pentru părinți. Spațiul comun este deservit de o baie modernă . Există loc pentru depozitare dar și chepeng pentru a se putea asigura acces la pod.

Dormitor matrimonial

Este bine să ai un dormitor matrimonial, deoarece acesta îți oferă un spațiu personal dedicat ție și partenerului tău. Acesta poate fi un loc de refugiu pentru tine, unde te poți relaxa, odihni și reîncărca bateriile.

Iată câteva dintre avantajele unui dormitor matrimonial:

Spațiu personal: Un dormitor matrimonial îți oferă un spațiu personal, separat de restul casei, unde te poți relaxa, citi o carte sau te poți odihni fără a fi întrerupt de activitățile din alte camere.

Intimitate: Acesta îți oferă intimitatea necesară într-o relație. Poți avea momente romantice cu partenerul tău, discuții private sau să te simți confortabil să dormi împreună.

Organizare: Un dormitor matrimonial poate fi organizat și personalizat în funcție de preferințele și nevoile voastre, ceea ce poate ajuta la menținerea unei atmosfere liniștite și relaxante.

Calitatea somnului: Un dormitor matrimonial bine proiectat și mobilat poate contribui la creșterea calității somnului. Un mediu confortabil și liniștit poate ajuta la reducerea nivelului de stres și la îmbunătățirea odihnei.

În concluzie, un dormitor matrimonial îți oferă un spațiu personal, intimitate, organizare și poate contribui la îmbunătățirea calității somnului. Este un loc important într-o casă, care poate ajuta la menținerea unei relații sănătoase și fericite.

Ce suprafețe au camerele?

Iată mai jos suprafețele orientative, cu mențiunea că pot apărea diferențe minore în procesul de execuție iar suprafețele sunt date la roșu, conform normelor de proiectare.

Living și Bucătărie 34,43 (mp)
Hol 10,83 (mp)
Dormitor cu baie matrimonială 23,24 (mp)
Dormitor 12,24 (mp)
Dormitor 13,28 (mp)
Baie 3,70 (mp)

Casă cu trei dormitoare

O casă cu trei dormitoare poate oferi o serie de avantaje pentru o familie sau pentru cei care caută un spațiu mai mare. Iată câteva dintre avantajele principale:

Spațiu suplimentar: O casă cu trei dormitoare poate oferi spațiu suplimentar pentru o familie sau pentru cei care au nevoie de un spațiu de lucru sau de depozitare. Unul dintre dormitoare poate fi transformat în birou sau într-un spațiu de depozitare, în timp ce celelalte dormitoare pot fi folosite pentru a găzdui membrii familiei.

Flexibilitate: O casă cu trei dormitoare poate fi flexibilă în funcție de nevoile familiei sau ale proprietarului. Unul dintre dormitoare poate fi folosit ca dormitor principal, în timp ce celelalte două dormitoare pot fi folosite pentru copii sau musafiri. De asemenea, unul dintre dormitoare poate fi transformat într-un spațiu de lucru sau într-un studio de artă sau muzică.

Valoarea de revânzare: Casele cu trei dormitoare pot fi mai ușor de vândut în comparație cu casele cu unul sau două dormitoare, deoarece se pot potrivi cu nevoile unui număr mai mare de cumpărători. Acest lucru poate fi important pentru proprietarii care își doresc să vândă casa în viitor.

Spațiu pentru oaspeți: O casă cu trei dormitoare poate oferi suficient spațiu pentru a găzdui oaspeți, fie că sunt membri ai familiei sau prieteni. Unul dintre dormitoare poate fi folosit pentru a găzdui oaspeții, ceea ce poate fi util în cazul în care se așteaptă să vină în vizită mai multe persoane.

În concluzie, o casă cu trei dormitoare poate oferi mai mult spațiu și flexibilitate, valoare de revânzare mai mare și spațiu suplimentar pentru oaspeți.