Case de vânzare în Pipera Tunari – Zona Pipera Tunari este o zonă rezidențială de lux din nordul Bucureștiului, caracterizată prin facilități moderne, infrastructură bună și acces facil la zonele de business și de agrement ale orașului.

În această locație urmează să fie construit complexul rezidențial Green Place Tunari.

De de ai alege să te muți într-o casă nouă în Tunari Pipera?

Iată doar câteva din motivele pentru care să cauți case de vânzare în Pipera Tunari ar trebui să fie prima opțiune dacă ești în căutarea unei locuințe:

Nivelul ridicat de trai: zona este o zonă de lux, cu o mulțime de facilități moderne, inclusiv mall-uri, restaurante, cafenele și cluburi de agrement, ceea ce o face o alegere atractivă pentru cei care își doresc un nivel ridicat de trai.

Accesul la zonele de business: locația este situată în partea de nord a Bucureștiului, aproape de zona de business și financiară, ceea ce înseamnă că este o alegere bună pentru cei care doresc să fie aproape de locul de muncă.

Transportul public: zona este bine conectată prin transportul public la toate zonele orașului, inclusiv la centrul vechi al Bucureștiului și la aeroport.

Educația: locația are o selecție bună de școli și universități, atât internaționale, cât și românești, care îi fac o alegere bună pentru familiile cu copii care doresc să primească o educație de calitate.

Spații verzi: zona are multe parcuri și zone verzi, cum ar fi Pădurea Băneasa, Pădurea Tunari, care oferă locuitorilor o oază de relaxare și de recreere în mijlocul orașului.

În general, Tunari – Pipera este o alegere atractivă pentru cei care doresc un nivel ridicat de trai, acces la zonele de business și financiară ale orașului și facilități moderne.

Care este valoarea medie a proprietăților imobiliare în zona Tunari-Pipera-Otopeni?

Valoarea medie a unei proprietăți imobiliare în zona situată la Nord de București depinde de mai mulți factori, cum ar fi dimensiunea proprietății, vârsta clădirii, facilitățile și dotările oferite de proprietate, precum și de locația exactă .

În general, prețurile variază între 100.000 de euro pentru un apartament cu o cameră, până la 1.000.000 de euro și chiar mai mult pentru vile de lux cu piscină și grădină privată.

Valoarea medie a unei proprietăți imobiliare în zonă se situează între 200.000 și 500.000 de euro pentru apartamente și case mai mici, și poate ajunge la câteva milioane de euro pentru proprietățile de lux.

Este important să rețineți că acestea sunt doar estimări și că prețurile pot varia în funcție de mulți factori, precum cererea de pe piață, condițiile economice și oferta disponibilă în momentul achiziției.

Ce este Green Place Tunari?

Green Place Tunari este un complex cu 40 de locuințe parter construit de către S.C. IDEAL PROIECT A.E. S.R.L. .

Dezvoltatorul este o companie cu specialiști în construcții, arhitecți , ingineri constructori și ingineri de instalații ce asigură servicii de proiectare, dirigenție de șantier și dezvoltări rezidențiale proprii.