Prețul unei locuințe, al unei case noi, depinde în mare măsură de următoarele componente: costul de achiziție al terenului, costurile de obținere a autorizației de construire și costurile de proiectare, costurile de construcție a clădirilor, de asigurare a branșamentelor la utilități și de realizare a infrastructurii rutiere și de racord la rețeaua rutieră publică, costurile de urmărire a execuției lucrărilor, recepție și întabulare.

Peste acestea se pot adăuga costuri cu dobânzile aferente creditelor luate și în final se adaugă marja de profit a investitorului.

Realizarea unei construcții reprezintă o investiție majoră și care implică costuri mari. În ciuda credințelor existente marja de rentabilitate în zona de construcții este una din cele mai scăzute din România, ea fiind de aproximativ 30% , însă investiția durează în general apromativ trei ani de la momentul achiziției terenului și până la momentul la care se semnează contractul de vânzare-cumpărare, asta dacă totul merge perfect.

Prețul construcțiilor va crește, acest lucru datorându-se creșterii costurilor pe toate palierele datorită inflației. Atunci când prețul forței de muncă se dublează iar costurile cu materialele cresc în medie cu 50%, este greu să presupui că prețurile la locuințe vor rămâne mici.

Cu toate acestea dobânda aferentă unui credit imobiliar este cu mult mai mică decât inflația, iar acest lucru face ca după treizeci de ani de plată costul total al creditului să dupleze valoarea plătită pentru locuință, însă se va constata că prețul actualizat de piață al acesteie este de trei sau de patru ori mai mare decât la momentul la care a fost cumpărat casa.

Complexul Green Place din Tunari este un complex cu case parter, cu trei dormitoare din care unul matrimonial, cameră de zi și bucătărie. Fiecare locuință dispune de curte proprie iar ansamblul beneficiază de o zonă de servicii: spații de cazare în regim hotelier, spațiu comercial, sală de întreținere fizică și grădiniță.

Casele au o suprafață potrivit de mare dar nu foarte mare , lucru care face ca oferta de preț să fie una foarte bună. Puteți opta pentru achiziție la final și să lăsați doar o mică rezervare de aproximativ 3.000 de euro sau puteți alege pentru o plată eșalonată pe parcursul execuției lucrărilor și acest lucru implică plată pe etape de execuție. În acest din urmă caz prețul locuințelor va fi cu 10% mai mic.

Pentru o vedea oferta noastră luați legătura cu noi la telefonul: +40 730 448 866